Boka maskintransport i Malung & Sälen - 24H - dygnet runt

Behöver ditt företag hjälp med att transportera entreprenadmaskiner till en byggarbetsplats eller ett pågående projekt? Assistansbärgning i Sälen är här för att underlätta för dig. Vi specialiserar oss på att transportera en mängd olika entreprenadmaskiner, inklusive grävmaskiner, liftar, vältar och traktorer. För att göra det enklare för dig erbjuder vi även möjligheten att teckna avtal om regelbundna transporter. På så sätt behöver du inte bekymra dig om logistiken för varje enskild transport. Våra maskintransporttjänster täcker Malungs kommun i västra Dalarna, och vi är aktiva i områden som Malung, Malungsfors, Sälen, Tandådalen, med flera. Vår flexibilitet gör att vi kan arbeta tillsammans med dig för att skräddarsy lösningar som passar just dina behov. Dessutom, om ditt behov sträcker sig utanför lokalområdet, kan vi även assistera med maskintransporter till andra delar av Sverige. Med Assistansbärgning i Sälen är dina maskiner i trygga händer, oavsett destination.

Förboka maskintransport

Transport av entreprenadmaskiner inom bygg och anläggning

Entreprenadmaskiner är en kategori av tunga motordrivna fordon som är speciellt utformade för att hantera olika typer av byggprojekt, såsom markarbeten, anläggning av vägar, underhåll och rivningsarbeten, för att nämna några. Dessa inkluderar bland annat maskiner som grävmaskiner, vältar, traktorer och liftar. Hos Assistansbärgning i Sälen erbjuder vi transporttjänster för dessa entreprenadmaskiner, från platsen där de hämtas till byggarbetsplatsen där de behövs. Vi tar hand om hela processen åt dig – från att lägga beställningen, ordna med alla erforderliga tillstånd, till att slutligen leverera dem till dig. Allt du behöver göra är att förbereda dig för ankomsten av din maskin.

Lastning och lossning ordnar vi

Vår omfattande expertis och långvariga erfarenhet säkerställer att våra kvalificerade bärgare levererar dina maskiner tryggt och effektivt till deras bestämmelseort. De ansvarar även för lastning och lossning vid varje maskintransport. Vi siktar på att avlasta dig som kund, så att du kan koncentrera dig på andra uppgifter medan vi tar hand om hela processen.

Boka maskintransport - Ring en av våra bärgningsstationer

24h Jour: 0280-820 20
SMS: 0723-850 102

Skriv en recension

Behöver du förbeställa maskintransport? Fyll i formuläret!

Vi utför bärgning av:

  • Bil

  • Bussar

  • MC

  • Lastbil

  • Entreprenadmaskiner

  • Maskintransporter

Vi utför även

  • Låsöppning

  • Däckbyte på plats

  • Starthjälp