Tunga Transporter & lyft i Malungs kommun i Dalarna

Assistansbärgning i Sälen representerar en högkvalitativ, professionell och kundfokuserad lösning inom bärgningsbranschen. Med en omfattande erfarenhet inom branschen, har vi specialiserat oss på att hantera ett brett spektrum av transportbehov. Vår expertis sträcker sig från att flytta mindre entreprenadmaskiner som exempelvis liftar och små hjullastare till att transportera personbilar, snöskotrar och andra fordon. Vi förstår vikten av pålitlig och säker transport, speciellt när det gäller tunga och värdefulla objekt.

Våra tjänster är anpassade för att möta de unika kraven och utmaningarna som varje transportuppdrag medför. Vare sig det gäller att flytta en mindre grävmaskin till en byggarbetsplats, eller att transportera en familjebil till en annan ort, garanterar vi en smidig och effektiv hantering. Vår flotta av bärgningsfordon och professionellt tränad personal säkerställer att varje uppdrag genomförs med högsta standard av säkerhet och effektivitet.

Kunder som väljer Assistansbärgning i Sälen kan förvänta sig en service som präglas av ansvar, noggrannhet och en stark känsla för kundservice. Vi är tillgängliga för att diskutera dina specifika transportbehov och erbjuda skräddarsydda lösningar. Om du behöver ett fordon transporterat, oavsett storlek eller destination, är vi det självklara valet. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, kan du lita på att ditt fordon är i trygga händer hos oss.

Vi utför transporter i: Malung | Malungsfors | Tandådalen | Sälen

Biltransport

Biltransport

Vi utför biltransporter av olika slags bilar som exempelvis personbilar av olika storlekar, husbilar samt lastbilar. Vi transporterar allt från bilar som har fått stopp till krockade och skadade fordon som inte längre är kördugliga.

Maskintransport

Maskintransport

Vi specialiserar oss även på att transportera entraprenadmaskiner som behövs till bygget eller anläggningsprojektet som exempelvis grävmaskiner, vältar och liftar bland annat.

Båttransporter

Transport av snöskoter

Har du en skoter som är i behov av transport till verkstaden eller till en annan önskad destination? Vi har utrustningen för att utföra trygga och effektiva transporter av din snöskoter.

Kunders recensioner om vår vägassistans

Så tacksam!!

Jag kan varmt rekommendera assistansbärgning i Trestad! Vilket trevligt bemötande! Räddade mig i en hopplös situation med min hund inlåst i bilen. Så tacksam!!😊

Ninnie - 20/08/2018

Makalös service

Volvon pajar på väg till Stockholm en lördag kväll. fick en helt makalös service av Johan på Falck i Trestad som jag aldrig kommer glömma.

Mikael - 06/08/2018